Bonuskort – smarte kredittkort med Cashback!

Noen gang lurt på om det er mer ved kredittkortet ditt enn tradisjonelle fordeler? Visse kort tilbyr svært gode fordeler for kundene sine. I Norge er det hundrevis av kredittkort på markedet med med og uten forskjellige bonusprogram. Et såpass stort utbud skulle tilsi at folk gjode en samlet vurdering før de bestemte seg for hvilket kredittkort de skal ha i lommeboka. Dessverre er ikke det tilfelle. De færreste tar seg tid til å vurdere forskjellige kredittkort og bonusprogram. Virkeligheten er at de fleste nøyer seg med å sjekke årsavgift og antall rentefrie kredittdager, uten å nok hensynta bonusordningene når de står overfor et kredittkortvalg.

Ved å foreta en kredittkort sammenligning av hva som finnes på markedet, kan man skaffe seg et bonuskort som inneholder veldig verdifulle fordeler med høy pengeverdi. https://kredittkort360.com/ er en ny innovativ sammenligningstjeneste som retter seg til nye og eksisterende kredittkort eiere. Med hjelp av smarte verktøy kan kundene spesifisere sine preferanser og raskt bli forevist kredittkort-lister som best matcher deres ønskemål. På den måten blir man ganske sikker på at man har gjort et rett bonuskor valg. Kredittkort360 tjenestene er gratis og ubindende.

What’s in it for me?

Du kan finne noen unike bonusfordeler som utelukkende er knyttet til kredittkort. Neste gang du vurderer å skaffe deg et nytt kort, bør du først bestemme deg for hvilke bonuser som passer inn i din hverdag og livsstilen din. Det kan dreie seg om peong på alt du handler eller innen for en bestemt vare- eller tjenestekategori. Utover bonuspoengene har du eksklusiv tilgang til sære tilbud, rabatter og kampanjer. En flink kredittkort kunde sørger for å optimalt utnytte alle berettigede kredittkort bonusfordeler.

Du tjener penger på bonuskort

Ved å skaffe seg det rette kredittkortet, får man rabatter på flere titalls prosent på en rekke varer og tjenester. Med andre ord begynne det å klirre i bonus-kassa fra første gang du tæpper med kortet. Dessuten kan man få penger tilbake på sine kjøp. Ja du leste rett – du får penger tilbake i form av penger satt inn på din konto, eller avdrag på kredittkort fakturaen. Denne bonusordningen kalles for Cashback (eller i visse sammenheng Kickback) og er en måte bonuskort lar deg tjene penger på alt du handler med kortet.

Handelen blir så mye hyggeligere når du vet at det ikke bare går penger ut, men at du faktisk får en prosentandel penger tilbake.

Bonus innenfor flere kategorier

Som en del av sitt lojalitetsprogram, har de dyktigste kredittkort utstedere etablert samarbeidsavtaler med flyselskaper, reisebyråer, matkjeder, hotell- og restauranter, sko-, klær- og sminkekjeder o.l. Formålet med slike samarbeid er at du som forbruker kan opptjene bonuspoeng og få penger tilbake på din handel. Selvsagt har du muligheten til å fortløpende betale med dine opptjente poeng istedenfor penger. Til forskjell gir vanlige debetkort, bankkort, ikke tilsvarende bonus og cashback. Det er takket være bonuskort at husholdninger i Norge sparer tusenvis av kroner år etter år.

You may also like...