Forbrukslån med betalingsanmerkning

Det er sletts ikke uvanlig å ha en betalingsanmerkning, og mange nordmenn sliter med nettopp dette. Faktisk så er det i overkant av én million (!) registrert betalingsanmerkninger blant norske kunder i dag, noe som er svært dramatisk ifølge ekspertene.

Dessuten øker dette tallet for hvert eneste år, noe som naturligvis også er bekymringsverdig.

En betalingsanmerkning får du når du ikke har betalt en regning eller et krav fra en kreditor, som også har gått til inkasso uten at du har gjort opp for deg. En slik anmerkning vil blant annet hindre deg til å få boliglån, kredittkort, forbrukslån og handel på faktura.

Heldigvis finnes det en enkel måte å kvitte seg med en betalingsanmerkning på – du betaler simpelthen det kravet du har utestående. Men for mange som trenger et forbrukslån, så er dette slettes ikke så enkelt.

Da er alternativet å vente fem år til anmerkningen forsvinner automatisk, fordi det er tilnærmet umulig å søke forbrukslån med betalingsanmerkning.

De aller fleste banker vil avslå søknaden din blankt dersom du søker om forbrukslån med betalingsanmerkning. Unntakene fins, men da må man som regel stille med sikkerhet i fast eiendom eller lignende, noe som sjeldent er en god løsning for forbrukslån.

Kvitt deg med problemene før du pådrar deg flere!

You may also like...