De beste mobilbetalingsløsningene for butikker

Uansett hvor du gjør det når du selger gjenstander, så må du gjøre kjøpsprosessen så enkel som mulig for kundene dine. Dette er en måte å sikre at de kommer tilbake igjen.

En måte å gjøre det utrolig enkelt for kundene dine å kjøpe noe i butikken din, er å gi dem muligheten til å betale for ting med mobilen sin. Så, for å hjelpe deg i gang med prosessen, har vi bestemt oss for å gi deg en liste over de forskjellige valgmulighetene du har.

PayPal Here

PayPal Here er en tjeneste som ble lansert for en stund siden, men som likevel anses som en av de mest pålitelige og sikre betalingssystemene både for butikkene og for forbrukerne. Gjennom årene har det vært mange forsøk på å infiltrere PayPal-systemene for å stjele penger fra dem, men selskapet har alltid klart å vedlikeholde en trygg og sikker tjeneste for brukerne sine. Selv høyrisiko-kunder som nettcasino har unngått problemer ved å bruke PayPal.

For å sette opp PayPal Here trenger du bare en konto hos PayPal, og en microchip-leser til telefonen din. Når du har registrert deg trenger du bare å laste ned appen, koble i microchip-leseren, og så er du klar. Da har du en rask og sikker måte som kundene dine kan bruke til å betale med uansett hvor du er.

Intuit GoPayment

Hvis du er en av de som bruker QuickBooks, så kan det være en god idé å teste ut Intuit GoPayment-systemene også. Å laste ned appen og registrere seg for tjenestene deres er gratis, noe som er en stor fordel. Videre er betalingsgebyret ganske billig. Hver transaksjon koster enten 2,4 % pluss $0,25, eller 3,4 % pluss $0,25 dersom transaksjonen krever kodeautentisering. Denne tjenesten passer ikke for alle, så sjekk at dette er noe som passer for deg før du hiver deg på.

Apple Pay

Apple Pay er kanskje den mest populære måten butikker kan tilby mobile betalingstjenester til kundene sine. Hvis du har jobbet i bransjen en stund er du kanskje tjent med appen de tilbyr, noe som slettes ikke er overraskende siden Apple har et overlegent markedsføringsteam. Men hvordan fungerer den?

For å kunne betale med Apple Pay må kunden lagre kortet sitt i applikasjonen slik at Apple vet at kortet eksisterer. Når kortet ligger i systemet vil kundene kunne bruke fingeravtrykket sitt til å bekrefte betalinger, ved å holde telefonen over enheten. Vipps, så er betalingen gjort. For å selge trenger du bare en merchant-konto som kan ta imot betalingene, og en NFC-terminal.

Google Pay

Akkurat som Apple har også Google begynt å tilby betalingssystemer til sine kunder. For å ta det i bruk i butikken din trenger du bare å registrere en konto og skaffe deg en NFC-klargjort terminal. Etter det trenger du bare å aktivere betalingsmetoden. Alt annet er stort sett det samme som for Apple Pay, så du kan enkelt ta imot betalinger uten å bekymre deg for sikkerheten rundt transaksjonen. Bare pass på at ditt kassesystem kan akseptere kontaktløs betalingsdata.

You may also like...