3 måter å tjene penger på din kunnskap

Flere og flere drømmer om å tjene penger på nett. Dette er ikke en umulig drøm, men kan bety litt ekstra jobb. Om du er villig til det, samt klar for å lære nye ting, er mulighetene mange. I denne artikkelen vil vi se nærmere på tre ulike måter hvor du kan dele av din kunnskap, og på den måten opprette en ekstra inntekst-strøm.

Det å ha flere inntektskilder er noe vi ser mer og mer av. Særlig for entreprenører er dette veldig vanlig. De senere år ser vi også flere med faste jobber, skaper seg ekstra inntekst-kilder gjennom egne prosjekter på nett. Dette er en super utvikling, som viser at alle kan lykkes om de står på. Selv om tiden er knapp.

Samferdsel i Norge holder et høyt nivå, og det samme bør vi gjøre når vi skaper innhold online. Om vi er i fast jobb, bruker vi kanskje mye tid i kollektiv-trafikken. Denne død-tiden er perfekt på å bruke på vårt nye online prosjekt. Her kan vi sitte og tenke ut ideer, mens vi ser ut vinduet på byen som suser forbi. Det er ofte på slike steder man kan føle seg ekstra kreativ.

De siste årene har online entreprenører vokst betraktelig. Alle kan bli en ekspert, og dele kunnskap med andre. Man må imidlertid vite hvordan man gjør dette på en best mulig måte, for å lykkes. Det finnes heldigvis mye hjelp og få på nett, og alt du trenger å gjøre er å søke etter det du lurer på. YouTube kan være uvurderlig når det kommer til slike instruksjonsvideoer. Akkurat denne kanalen skal vi snart snakke mer om.

Selg online kurs

Om du sitter på kunnskap andre kan ha glede av, kan dette være veien for deg. Du kan enten lage disse kursene på en valgt kursplattform, og selv stå for markedsføringen. En annen mulighet er å lage kurset til en allerede eksisterende plattform. To plattformer som vil ta ansvar for markedsføringen for deg er Udemy og Skillshare. Disse har begge tusenvis av kurs tilgjengelige, og er seriøse aktører.

Første gang du lager et kurs er disse supre å bruke. De hjelper deg da hele veien, og gir deg gode tips til både filmingen og oppsettet. Første gang en setter i gang med kurs kan det være vanskelig å vite hvordan en best går frem. Når en velger å lansere på en av disse, vil kurslagingen bli problemfri. Når du innimellom trenger en pause, kan imidlertid spillguide.com være en morsom side å besøke.

For pauser det må vi ha når vi setter i gang med nye ting. Hvis ikke er det lett at vi brenner oss helt ut. Det lureste er å ta deg tid, og ikke stresse. De fleste har nok opplevde hvordan stress både kan ta motet fra en, og få en til å prestere adskillig dårligere. Dette vil vi selvfølgelig unngå.

Start en YouTube kanal

YouTube er den mest populære videodelings-tjenesten i verden. Det mange ikke vet, er at YouTube også kan være en god kilde til en ekstrainntekt. I beste fall, og om dine videoer skulle gå viralt, kan det faktisk bli til en hovedinntekt. Det finnes faktisk folk på YouTube som tjener millionbeløp, kun på å lage videoer. Det du tjener penger på, er annonsene som vises mellom før videoene dine.

Selv uten å gå viralt, kan videoene dine bli lønnsomme. Om du er ekspert på noe, eller har en hobby andre vil være internerte i, kan dette være en morsom og annerledes løsning. Det krever selvfølgelig litt kunnskap og lage gode videoer, men det er ikke vanskeligere enn at du kan lære det selv. De aller fleste filmer sine videoer med en smart-telefon.

Siden flere skapere har kommet til, har YouTube nylig kommet med nye regler. Disse innebærer at du ikke begynner å tjene penger på videoene dine før du har 1000 følgere. Om du jobber kontinuerlig, bør ikke dette være altfor vanskelig. Som med alt annet er det beste rådet her og ikke gi opp. Om YouTube ser at du poster kontinuerlig, vil de også belønne dette.

Opprett en blogg

En blogg er en fin måte å tjene penger på kunnskap du allerede har. Enten du er en ekspert på make-up, reiser eller markedsføring, er dette ting du kan dele på din bloggplattform. De fleste som har en suksessfull blogg, tjener penger på annonser og linker til andre sider. Du klan også oppleve å bli sponset av relevante aktører med klær eller utstyr.

Disse forslagene er definitivt ikke for alle. Du må tørre å eksponere deg selv, og kaste deg ut i helt ukjente farvann, for å sette i gang. Men, hva har du egentlig å tape? Hvis noen av disse forslagene frister, anbefaler vi deg å gi det er forsøk. Lykke til!

You may also like...