Hva kan Finansiering123 gjøre for deg?

Det er vel kjent at Norge er et land hvor personlig økonomi er en stor del av de fleste individer sitt daglige liv. Mange av oss elsker å budsjettere, spare, investere, og mer.

Men ikke alle har den økonomiske friheten de gjerne skulle ha likt å se for seg selv.

Noen av de største grunnene til at mange ikke når sine økonomiske mål er uforutsette utgifter som skade, uventede regninger, eller lignende. Men en ting som tar vekk veldig mye fra den norske befolkningen er unødvendige låneavtaler og kredittkort. Hvis du har mange lån eller kredittkort i forskjellige banker betaler du unødvendige renter på disse, og dette er en av mange problemer som Finansiering123 kan hjelpe deg med.

Refinansiering

Om du har flere lån eller kredittkort i forskjellige banker, og betaler renter på disse, så har du unødvendige utgifter som kan løses med enkle grep. På Finansiering123.no kan du lese alt du trenger å vite om hvordan du refinansierer disse lånene, altså at du gjør en ny avtale hvor alle lånene samles under en renteavtale. Dette sikrer deg bedre oversikt, og bedre betingelser på rentene dine. For mange kan det å rydde opp i økonomien virke som en tung og lang prosess. Men faktum er det at når du først kommer i gang, er det mye lettere enn man kanskje skulle tro. Vi har også informasjon om smarte tips og triks som de fleste kanskje ikke ville fått med seg til vanlig. For eksempel at dyre lån kan bakes inn i boliglånet ditt.

Personlig økonomi

En ting mange nordmenn er veldig glad i er å spille på nett, og det finnes også gode nettressurser for å finne de beste nettspillene som tilbys i Norge. Mange som spiller på nett har også lån i banker, mange med dårlige betingelser. For ikke nok med at vi har informasjon om refinansiering, vi har også en oversikt over hvilke banker som gir deg de beste lånevilkårene i Norge, hvilke forsikringsselskaper som gir deg mest for pengene, og hvilke kredittkort du bør bruke for å unngå unødvendige utgifter og gebyrer, og det er helt gratis! 

Sparing

Mange nordmenn sliter også med å spare pengene sine fornuftig, og trygt. Hos Finansiering123.no har vi masse nyttig informasjon om hva du kan gjøre for deg selv for å spare mer penger, uten at det går utover hverdagen din. De fleste nordmenn lever fra måned til måned uten en ordentlig buffer, noe som kan slå dårlig ut i lengden om du får uforutsette utgifter eller mister inntekt. En ting mange kanskje ikke er oppmerksomme på, er hvordan du kan spare penger gjennom å spille på nett. Det høres kanskje rart ut, men vi viser deg hvordan på siden vår.

Din nye informasjonsplass

Alt i alt er Finansiering123.no stedet for deg som ønsker å forstå mer om hvordan økonomi fungerer, hva du kan gjøre for å få kontroll på din personlige økonomi, pluss andre tips og triks. Her vil du finne alt du trenger å vite, og nye saker kommer fortløpende.

You may also like...